Koldūnai iš gardžios naminės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Koldūnai iš gardžios naminės tešlos

Tešlos koldūnams ir paruoštos maltos mėsos galima nusipirkti parduotuvėje. Tačiau tikrai skanūs ir švelnūs koldūnai bus pagaminti iš plonos tešlos, paruoštos savo rankomis. Ją sudaro tik miltai, vanduo, kiaušinis ir druska. PP šalininkai įprastus kvietinius miltus gali pakeisti viso grūdo arba ryžių miltais. Šiose rūšyse yra daug mikroelementų, būtinų odos ir plaukų grožiui. Įdarą naminiams koldūnams taip pat geriau pasigaminti patiems iš šviežios jautienos ir kiaulienos gabalėlių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai iš gardžios naminės tešlos Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų indą supilkite vandenį, kiaušinį, druską ir miltus ir išmaišykite. Tešlą minkykite rankomis 3-5 minutes. Iš visos tešlos atkirpkite maždaug kumščio dydžio gabalėlį. Įberkite šiek tiek miltų ir minkykite 1-3 minutes.

Žingsnis 2

Koldūnai iš gardžios naminės tešlos Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumalkite mėsmale ir sudėkite į gilų indą. Įpilkite vandens. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite jį į maltą mėsą. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Koldūnai iš gardžios naminės tešlos Žingsnis 3
Paruoškite koldūnus. Stalo paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite maždaug 2-3 mm storio tešlą. Paimkite šratinuką ir išpjaukite 4-6 cm skersmens apskritimus. Ant apskritimo dėkite maltos mėsos. Tą patį padarykite su likusia tešlos dalimi.

Žingsnis 4

Koldūnai iš gardžios naminės tešlos Žingsnis 4
Išvirkite koldūnus. Įdėkite koldūnus į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 8-10 minučių, kol jie išplauks.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos