Publikavimo data: 2024-02-04
Naminiai makaronai sriubai receptas
Specialus receptas tiems, kurie nori išgauti kuo autentiškesnį skonį. Štai užuomina: naminiai makaronai gaminami iš trijų ingredientų, kurių tikrai nereikia eiti į parduotuvę. Tai vištos kiaušinis, kvietiniai miltai ir vanduo. Pasigaminkite naminių makaronų ir naudokite juos skaniam ir maistingam patiekalui su mėgstamais ingredientais gaminti.
Žingsnis 1
Miltus suberkite ant stalo ir padarykite nedidelį įdubimą. Naudokite smulkius miltus.
Žingsnis 2
Į miltų duobutę įpilkite kiaušinį ir vandenį. Tešlą minkykite rankomis apie 20 minučių (per tą laiką ji turi tapti vientisa ir glotni).
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir supjaustykite makaronus.Naminius makaronus geriau laikyti šaldytuve po plėvele, bet ne ilgiau kaip dvi dienas, o užšaldytus - apie savaitę.
Kategorijos