Manti tešla receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Manti tešla receptas

Mantas bus pavyzdinis tik tada, jei pagaminsite tinkamą tešlą. Ji turi būti elastinga, plona ir vientisa. Yra keletas svarbių patarimų, kad tešla būtų tobula. Pirma, gerai ją išminkykite, negailėkite jėgų, net jei pradės skaudėti rankas. Antra, būtinai leiskite jai "pailsėti" bent valandą.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Manti tešla receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistinę plėvelę.

Žingsnis 2

Manti tešla receptas Žingsnis 2
Į gilų dubenį persijokite miltus ir suberkite druską. Palaipsniui supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Iš pradžių minkykite šakute, paskui rankomis. Stebėkite vandens kiekį, kad tešla taptų lygi ir elastinga. Priklausomai nuo miltų, tešlai gali prireikti daugiau arba mažiau vandens, todėl įpilkite po truputį.

Žingsnis 3

Manti tešla receptas Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite, kol taps vientisa.

Žingsnis 4

Manti tešla receptas Žingsnis 4
Iš tešlos iškočiokite rutulį, perkelkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir 60 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos