Koldūnai su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Koldūnai su uogiene

Labai paprasti ir skanūs pyragėliai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Koldūnai su uogiene Žingsnis 1
1 sluoksnį sluoksniuotos tešlos iškočiokite į maždaug 25x25 cm dydžio kvadratą.

Žingsnis 2

Koldūnai su uogiene Žingsnis 2
Supjaustykite į 4 kvadratus, padarykite įpjovas, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 3

Koldūnai su uogiene Žingsnis 3
Užtepkite įdaro ant visos pusės, uždenkite įpjauta puse.

Žingsnis 4

Koldūnai su uogiene Žingsnis 4
Sujunkite ir perbraukite per kraštus, paspausdami šakute, kad gražiai apskrustų, kraštus.

Žingsnis 5

Koldūnai su uogiene Žingsnis 5
Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos su aliejumi pateptu kepimo popieriumi ir pašaukite į iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę maždaug 15 minučių. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas, kepimas su sluoksniuotos tešlos, paprasta, yra bendrų alergenų, sezoniniai žalumynai, pūkeliai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, sūrio pūkeliai, kepimas su sūriu, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su varške

Kategorijos