Konservuotas obuolių pyrago įdaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Konservuotas obuolių pyrago įdaras

Šis konservuotų obuolių receptas pravers kepant ir sutaupysite laiko gamindami įdarą. Šis receptas taip pat ateis į pagalbą tiems, kurie turi gausų obuolių derlių. Obuolius galite rinktis pagal savo skonį, svarbu, kad jie būtų tvirti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
104 kcal.
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumaišykite obuolius su citrinos sultimis ir užpilkite vandeniu. Palikite mirkti 15 minučių ir nukoškite.

Žingsnis 2

Sirupui paruošti: į vandenį suberkite cukrų ir prieskonius ir užvirinkite. Atskirame inde sumaišykite vandenį su krakmolu ir supilkite į būsimą sirupą. Tada viską virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami, kol taps tirštos grietinės konsistencijos.

Žingsnis 3

Sudėkite obuolius į puodą ir virkite 3-5 minutes, kol užvirs.

Žingsnis 4

Gautą faršą supilkite į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos