Publikavimo data: 2024-05-01
Konservuotas obuolių pyrago įdaras
Šis konservuotų obuolių receptas pravers kepant ir sutaupysite laiko gamindami įdarą. Šis receptas taip pat ateis į pagalbą tiems, kurie turi gausų obuolių derlių. Obuolius galite rinktis pagal savo skonį, svarbu, kad jie būtų tvirti.
Žingsnis 1
Sumaišykite obuolius su citrinos sultimis ir užpilkite vandeniu. Palikite mirkti 15 minučių ir nukoškite.
Žingsnis 2
Sirupui paruošti: į vandenį suberkite cukrų ir prieskonius ir užvirinkite. Atskirame inde sumaišykite vandenį su krakmolu ir supilkite į būsimą sirupą. Tada viską virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami, kol taps tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 3
Sudėkite obuolius į puodą ir virkite 3-5 minutes, kol užvirs.
Žingsnis 4
Gautą faršą supilkite į stiklainius.
Kategorijos