Publikavimo data: 2024-04-02
Kopūstų suktinukai
Daugeliui nuo vaikystės pažįstamas skonis. Greitas, ekonomiškas, o svarbiausia - skanus ir sotus. Tokius paplotėlius galima patiekti ant stalo arba pasiimti į iškylą. Patogus sprendimas tiems, kurie pavargo valgyti maistą iš parduotuvės. Juos galite patiekti su arbata, pirmaisiais patiekalais arba vienus.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir kepkite juos augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite vienodais kvadratėliais ir iškočiokite. Iškočiota tešla turėtų būti maždaug 1 cm. Neiškočiokite per plonai, nes kitaip tešla gali suplyšti.
Žingsnis 3
Ant vieno tešlos lakšto dėkite įdarą, uždenkite antruoju ir kraštus užspauskite šakute.
Žingsnis 4
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos