Kopūstų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kopūstų suktinukai

Daugeliui nuo vaikystės pažįstamas skonis. Greitas, ekonomiškas, o svarbiausia - skanus ir sotus. Tokius paplotėlius galima patiekti ant stalo arba pasiimti į iškylą. Patogus sprendimas tiems, kurie pavargo valgyti maistą iš parduotuvės. Juos galite patiekti su arbata, pirmaisiais patiekalais arba vienus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų suktinukai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir kepkite juos augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kopūstų suktinukai Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite vienodais kvadratėliais ir iškočiokite. Iškočiota tešla turėtų būti maždaug 1 cm. Neiškočiokite per plonai, nes kitaip tešla gali suplyšti.

Žingsnis 3

Kopūstų suktinukai Žingsnis 3
Ant vieno tešlos lakšto dėkite įdarą, uždenkite antruoju ir kraštus užspauskite šakute.

Žingsnis 4

Kopūstų suktinukai Žingsnis 4
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos