Kriaušė, kepta su rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kriaušė, kepta su rikota

Ricotta yra itališkas sūris, pasižymintis kreminiu, šiek tiek saldžiu skoniu ir minkšta, kreminės konsistencijos konsistencija. Todėl jis puikiai tinka įvairiems desertams gaminti. Gaminkite keptas kriaušes su rikotos sūriu pagal šį receptą ir tikrai liksite patenkinti. Desertas išeis švelnus, saldus ir kreminis. O svarbiausia - mažai kaloringas. Jis idealiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 1
Kriaušes perpjaukite per pusę ir šaukšteliu išskobkite šerdį.

Žingsnis 2

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite rikotą ir medų. Sutrinkite šakute iki kreminės konsistencijos.

Žingsnis 3

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 3
Įdarykite kriaušes rikota.

Žingsnis 4

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 4
Sudėkite kriaušes į kepimo indą, išklotą kepimo pergamentu, ir pabarstykite cinamonu.

Žingsnis 5

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 5
Pasiųskite kriaušes kepti į orkaitę 10-15 minučių. Paruoštas kriaušes šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 6

Kriaušė, kepta su rikota Žingsnis 6
Papuoškite desertą smulkintais riešutais ir cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos