Publikavimo data: 2024-03-31
Kriaušė, kepta su rikota
Ricotta yra itališkas sūris, pasižymintis kreminiu, šiek tiek saldžiu skoniu ir minkšta, kreminės konsistencijos konsistencija. Todėl jis puikiai tinka įvairiems desertams gaminti. Gaminkite keptas kriaušes su rikotos sūriu pagal šį receptą ir tikrai liksite patenkinti. Desertas išeis švelnus, saldus ir kreminis. O svarbiausia - mažai kaloringas. Jis idealiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Kriaušes perpjaukite per pusę ir šaukšteliu išskobkite šerdį.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite rikotą ir medų. Sutrinkite šakute iki kreminės konsistencijos.
Žingsnis 3
Įdarykite kriaušes rikota.
Žingsnis 4
Sudėkite kriaušes į kepimo indą, išklotą kepimo pergamentu, ir pabarstykite cinamonu.
Žingsnis 5
Pasiųskite kriaušes kepti į orkaitę 10-15 minučių. Paruoštas kriaušes šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 6
Papuoškite desertą smulkintais riešutais ir cukraus pudra.
Kategorijos