Kriaušių sraigės su cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kriaušių sraigės su cinamonu

Cinamoninės kriaušių sraigės nustebins įvairiapusiu minkštų kriaušių skoniu kartu su švelnia sluoksniuota tešla. Šios kriaušių ir cinamono sraigės puikiai tinka kaip lengvi pusryčiai ar greitas užkandis. Šį patiekalą galite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Kriaušes galite pakeisti obuoliais ar bet kokiais kitais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šis kepinys gaunasi labai minkštas, skanus ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių sraigės su cinamonu Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kriaušių sraigės su cinamonu Žingsnis 2
Paruoštą sluoksniuotą tešlą ištepkite minkštu sviestu. Ant viršaus tolygiai pabarstykite cinamoną, cukrų ir griežinėliais supjaustytas kriaušes.

Žingsnis 3

Kriaušių sraigės su cinamonu Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius.

Žingsnis 4

Kriaušių sraigės su cinamonu Žingsnis 4
Atsargiai apverskite bandeles.

Žingsnis 5

Kriaušių sraigės su cinamonu Žingsnis 5
Kepkite bandeles iki 220 C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos