Publikavimo data: 2024-06-15
Kriaušių sraigės su cinamonu
Cinamoninės kriaušių sraigės nustebins įvairiapusiu minkštų kriaušių skoniu kartu su švelnia sluoksniuota tešla. Šios kriaušių ir cinamono sraigės puikiai tinka kaip lengvi pusryčiai ar greitas užkandis. Šį patiekalą galite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Kriaušes galite pakeisti obuoliais ar bet kokiais kitais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šis kepinys gaunasi labai minkštas, skanus ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoštą sluoksniuotą tešlą ištepkite minkštu sviestu. Ant viršaus tolygiai pabarstykite cinamoną, cukrų ir griežinėliais supjaustytas kriaušes.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius.
Žingsnis 4
Atsargiai apverskite bandeles.
Žingsnis 5
Kepkite bandeles iki 220 C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos