Publikavimo data: 2024-02-04
Kumpio ir sūrio paplotėliai receptas
Kumpio ir sūrio įdaras tikriausiai yra populiariausias pyragaičių įdaras, ir net jei jis nėra pats populiariausias, neabejotinai patenka į populiariausiųjų trejetuką. Galite pasigaminti klasikinius kumpio ir sūrio paplotėlius, arba galite juos pasigaminti šiek tiek aštresnius su aitriosios paprikos dribsniais, arba šiek tiek sultingesnius ir spalvingesnius, įdėdami pomidorų. Kad ir ką pridėtumėte prie šio įdaro, jis bus tobulas.
Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą. Sūrį ir kumpį sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite sūrį ir kumpį.
Žingsnis 3
Tešlą supjaustykite vienodo dydžio kvadratėliais. Ant jų dėkite įdarą ir užlenkite tešlą bet kokiu norimu būdu.
Žingsnis 4
Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir kepkite 15 minučių.Kad įdaras būtų dar gardesnis, į jį įdėkite česnako. Taip pat galite įdėti šiek tiek grietinėlės sūrio arba grietinės, kad pyragėliai būtų kuo minkštesni.
Kategorijos