Publikavimo data: 2024-05-26
Lengvas spagečių receptas
Spagečiai su dešrelėmis - tai vaikystės receptas, kuris pirmiausia ateina į galvą, kai užsimenama apie greitą makaronų patiekalą visai šeimai. Paruošti nėra nieko sudėtingo, svarbiausia pasirinkti kokybiškas dešreles su kuo mažiau dirbtinių priedų. Visiems gerai pažįstamos dešrelės iš tikrųjų buvo išrastos tik prieš 2 šimtmečius, kai 1805 m. Vienos mėsininkas Johannas Laneris savo klientams pasiūlė naują pailgą gaminį iš smulkintos virtos mėsos.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir maišydami kepkite, kol taps skaidrūs. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Žingsnis 2
Dešreles išvirkite kartu su spagečiais. Per kiekvieną dešrelės dalį pradurkite po kelis spagečius, stengdamiesi jų nesulaužyti. Tai pakartokite su visomis dešrelėmis. Pastatykite ant ugnies puodą su dideliu kiekiu vandens. Į verdantį vandenį atsargiai sudėkite spagečius ir dešreles. Kai spagečiai nugrimzta į dugną, įberkite druskos ir virkite, kol makaronai išvirs iki pusės, maždaug 3 minutes. Nusausinkite.
Žingsnis 3
Makaronus ir svogūnus troškinkite pomidorų padaže. Sudėkite spagečius ir dešreles į keptuvę su pakepintais svogūnais ir įjunkite ant vidutinės ugnies. Įberkite maltų juodųjų pipirų, paprikos ir pomidorų pastos. Viską išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 3-5 min.
Kategorijos