Lengvas uogų suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lengvas uogų suflė

Saldumynų mėgėjai kelia vis didesnius reikalavimus saldumynams; jų nuomone, jie turi būti skanūs, sveiki ir kartu lengvi. Senas prancūziškas desertas atitinka visus šiuos reikalavimus. Be jo jau sunku įsivaizduoti šiuolaikinę kulinariją. Uogų suflė - tai šventinių ir šeimyninių arbatvakarių puošmena, pusgaminis ir tortų bei pyragaičių puošmena. Pagal mūsų receptą galite greitai paruošti lengvą suflė su minimaliu kalorijų kiekiu.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas uogų suflė Žingsnis 1
Užpilkite želatiną šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių išbrinkti. Jei norite pagreitinti procesą, 30 sekundžių kaitinkite mišinį mikrobangų krosnelėje mažiausiu galingumu. Išmaišykite tirpalą ir palikite 1 minutei. Dubenį su išmirkyta želatina įdėkite į vandens vonelę ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Lengvas uogų suflė Žingsnis 2
Paruoštas uogas sudėkite į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite. Jei reikia, įberkite cukraus. Jo kiekis priklauso nuo uogų skonio; jei uogos pakankamai saldžios, cukraus galima nedėti. Toliau plakant į šį mišinį įmaišykite jogurtą ir paruoštą želatiną. Viską kartu plakite, kol mišinys taps purus. Tūris pastebimai padidės. Suplaktą masę paskirstykite į formeles ir dėkite į šaldytuvą sustingti maždaug 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos