Likeris su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Likeris su kondensuotu pienu

Pagrindinis likerio su sutirštintu pienu privalumas yra tas, kad jo nereikia laikyti kelias dienas, o galima paruošti likus porai valandų iki šventės ir užsiimti kitais patiekalais - per tą laiką jis pasieks pats save. Alkoholio gaminimo namuose privalumas tas, kad naudojate patikrintus ingredientus, kurių šviežumą galima kontroliuoti. Be to, likerio su sutirštintu pienu receptą galite modernizuoti pašalindami kavą arba pridėdami keletą vaisių.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Likeris su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Giliame dubenyje išmaišykite kondensuotą pieną, grietinėlę ir vanilę iki vientisos masės. Supilkite kavą ir dar kartą išmaišykite. Plona srovele supilkite degtinę ir vėl išmaišykite. Mišinį perkoškite per du sluoksnius sūrio audinio. Supilkite į butelį, sandariai uždarykite dangteliu ir porai valandų padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos