Publikavimo data: 2024-06-22
Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra.
Spundra - įdomus senovinis patiekalas iš burokėlių ir kiaulienos. Siūlome paįvairinti receptą ir pagal jį paruošti makaronų padažą.
Žingsnis 1
Nulupkite ir kubeliais supjaustykite virtus burokėlius, išspauskite ant jų citrinos sulčių.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite augaliniame aliejuje. Susmulkinkite česnaką, suberkite jį į svogūnus ir pašildykite. Supjaustykite pomidorą kubeliais ir sudėkite į svogūnus bei česnakus.
Žingsnis 3
Druska, įdėkite šiek tiek sviesto ir miltų, išmaišykite ir pašildykite. Sudėkite grietinę ir citrinos sultyse marinuotus burokėlius ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Augaliniame aliejuje apkepkite kubeliais supjaustytą kiaulieną, sudėkite į burokėlių padažą ir troškinkite, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 5
Atskirai išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.
Kategorijos