Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra.

Spundra - įdomus senovinis patiekalas iš burokėlių ir kiaulienos. Siūlome paįvairinti receptą ir pagal jį paruošti makaronų padažą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. Žingsnis 1
Nulupkite ir kubeliais supjaustykite virtus burokėlius, išspauskite ant jų citrinos sulčių.

Žingsnis 2

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, pakepinkite augaliniame aliejuje. Susmulkinkite česnaką, suberkite jį į svogūnus ir pašildykite. Supjaustykite pomidorą kubeliais ir sudėkite į svogūnus bei česnakus.

Žingsnis 3

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. Žingsnis 3
Druska, įdėkite šiek tiek sviesto ir miltų, išmaišykite ir pašildykite. Sudėkite grietinę ir citrinos sultyse marinuotus burokėlius ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. Žingsnis 4
Augaliniame aliejuje apkepkite kubeliais supjaustytą kiaulieną, sudėkite į burokėlių padažą ir troškinkite, kol mėsa iškeps.

Žingsnis 5

Makaronų padažas, kurio pagrindą sudaro spoondra. Žingsnis 5
Atskirai išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos