Publikavimo data: 2024-06-09
Maltos maltos mėsos vyniotinis su lydytu sūriu, pomidorais ir žolelėmis
Kai nuobodžiauja įprasti kotletai ir norisi kažko ypatingo ir originalaus, tuomet geriausias bus variantas su maltos mėsos vyniotiniu su lydytu sūriu, pomidorais ir žolelėmis. Tai tiesiog ekstravagantiška skonio fantastika.
Žingsnis 1
Sudėkite faršą ant pergamento lakšto, uždenkite jį perpjautu plastikiniu maišeliu ir kočėlu suformuokite 25x35 cm dydžio stačiakampį, maždaug 1-1,5 cm storio.
Žingsnis 2
Lydytą sūrį sutarkuokite smulkia tarka tiesiai ant maltinukų ir paskleiskite tolygiu sluoksniu 1 cm nuo kraštų. Kad sūrius būtų lengviau sutarkuoti, prieš gamindami įdėkite juos 10 minučių į šaldiklį.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant sūrio.
Žingsnis 4
Petražoles ir krapus susmulkinkite kuo smulkiau ir išdėliokite ant pomidorų.
Žingsnis 5
Naudodami pergamentą, iš maltos mėsos suformuokite ritinėlį.
Žingsnis 6
Padėkite ritinį su pergamentu ant kepimo skardos. Skardą su kepiniu pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Žingsnis 7
Paruoštą vyniotinį perkelkite į lėkštę ir supjaustykite maždaug 3 cm storio griežinėliais (plonesnių nereikia, nes vyniotinis suirs).
Kategorijos