Mandarinai karamelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mandarinai karamelėje

Šventiniam stalui galite pagaminti paprastą, bet labai skanų ir sultingą desertą iš mandarinų - mandarinus karamelėje, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Šio skanėsto paslaptis paprasta - švieži vaisiai užpilami karameliniu sirupu, pagamintu iš vandens ir cukraus. O jei į sirupą įbersite žiupsnelį cinamono, saldaus citrusinių vaisių deserto kvapas taps išties nepamirštamas.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinai karamelėje Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Cukrų suberkite į puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišykite, kol cukrus įgaus karamelės spalvą, tada supilkite vandenį, cinamoną ir brendį. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir nuolat maišydami pakaitinkite sirupą iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Mandarinai karamelėje Žingsnis 2
Paruoškite mandarinus. Nuluptus mandarinus keliose vietose pradurkite dantų krapštuku ir sudėkite ant plokščios lėkštės su šonais. Užpilkite mandarinus karameliniu sirupu ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos