Publikavimo data: 2025-08-18
Mandarinų desertas
Receptas tiems, kurie mėgsta mandarinus. Labai skanus, lengvas ir lengvas. Išbandykite.
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus ir supjaustykite griežinėliais. Atsargiai pašalinkite visas gyslas ir pertvaras, kad neliktų kartumo.
Žingsnis 2
Nuluptus mandarinus kruopščiai susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 3
Perpilkite į puodą, suberkite pusę cukraus, užvirinkite, bet neleiskite užvirti. Šiek tiek atvėsinkite ir pertrinkite per sietelį, kad želė būtų vientisesnė.
Žingsnis 4
Paruoškite želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Padalykite į dvi dalis po 5 g. Į gautą mandarinų mišinį supilkite 5 g želatinos, gerai išmaišykite ir supilkite į kremus, užpildydami juos iki 1/2. Dėkite į šaldytuvą, kad sluoksnis sustingtų.
Žingsnis 5
Į grietinę suberkite likusį cukrų ir suplakite mikseriu. Įdėkite 5 g paruoštos želatinos, išmaišykite.
Žingsnis 6
Antrąjį sluoksnį supilkite į kremą.
Žingsnis 7
30 minučių padėkite į šaldytuvą sustingti.
Kategorijos