Publikavimo data: 2025-08-18
Mandarinų mandarinų tsukata žiedai
Tsukata yra populiarus rytietiškas saldumynas, tapęs malonia saldumynų alternatyva. Paruošta savo rankomis, be dažiklių ir konservantų, ji aprūpina organizmą virškinimui reikalingomis skaidulomis ir angliavandeniais, kurie lemia linksmumą. Viskas, ko jums reikia, yra cukrus ir privalomas naujametinio stalo elementas - mandarinai, o patiekalui išvirus gausite ir skanų sirupą. Nors procesas užima nemažai laiko, cukruoti vaisiai nereikalauja daug dėmesio, todėl lygiagrečiai galite gaminti ką nors kita arba rasti laiko atsipalaiduoti.
Žingsnis 1
Mandarinus panardinkite į verdantį vandenį ir supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 2
Supilkite cukrų į puodą, supilkite vandenį, išmaišykite ir užvirinkite sirupą.
Žingsnis 3
Sudėkite riekeles į keptuvę ir kepkite dvi minutes iš vienos pusės ir dvi minutes iš kitos. Nuimkite keptuvę nuo kaitlentės ir palikite pusvalandį atvėsti.
Žingsnis 4
Iš sirupo išimkite būsimus cukruotus vaisius ir sudėkite ant pergamento, kad išdžiūtų. Kambario temperatūroje teks laukti apie 2 dienas, bet orkaitėje procesą galite pagreitinti.
Žingsnis 5
Praėjus nurodytam laikui, patiekite prie arbatos, užpilkite ją paruoštu sirupu.
Kategorijos