Marinara padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinara padažas

Tai tobulo pomidorų padažo receptas! Jis aštrus, aromatingas ir tinka tiek prie bulvių, tiek prie mėsos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Marinara padažas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps skaidrus. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir dar šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 2

Marinara padažas Žingsnis 2
Sudėkite tarkuotus pomidorus. Jei turite didelių pomidorų gabalėlių, sutrinkite juos mentele.

Žingsnis 3

Marinara padažas Žingsnis 3
Suberkite sausus prieskonius: raudonėlį ir baziliką, maltus pipirus.

Žingsnis 4

Marinara padažas Žingsnis 4
Įpilkite obuolių sidro acto.

Žingsnis 5

Marinara padažas Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 35 minutes.

Žingsnis 6

Marinara padažas Žingsnis 6
Likus 5 minutėms iki virimo įberkite cukraus ir druskos. Pagal skonį paragaukite ir, jei reikia, įpilkite dar.

Žingsnis 7

Marinara padažas Žingsnis 7
Padažas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, pomidorų padažai, šaltieji padažai, paprasti, mažai kalorijų, labai aštrūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, obuolių sezonas, daržovių padažai, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos