Publikavimo data: 2025-08-17
Marinara padažas
Tai tobulo pomidorų padažo receptas! Jis aštrus, aromatingas ir tinka tiek prie bulvių, tiek prie mėsos.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps skaidrus. Sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir dar šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 2
Sudėkite tarkuotus pomidorus. Jei turite didelių pomidorų gabalėlių, sutrinkite juos mentele.
Žingsnis 3
Suberkite sausus prieskonius: raudonėlį ir baziliką, maltus pipirus.
Žingsnis 4
Įpilkite obuolių sidro acto.
Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 35 minutes.
Žingsnis 6
Likus 5 minutėms iki virimo įberkite cukraus ir druskos. Pagal skonį paragaukite ir, jei reikia, įpilkite dar.
Žingsnis 7
Padažas paruoštas!
Kategorijos