Marinuotų cukinijų spagečiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Marinuotų cukinijų spagečiai

Pavadinimas "spagečiai" yra itališko žodžio "spago", kuris verčiamas kaip "virvė" arba "plona virvelė", mažybinis pavadinimas. Per ilgą šių ilgų, plonų, maždaug 2 mm skersmens makaronų istoriją jų "teisėtas" ilgis nuolat keitėsi. Iš pradžių teisingais buvo laikomi tik 50 cm ilgio spagečiai, tačiau vėliau dėl patogumo nuspręsta juos sutrumpinti iki 25-30 cm. Spagečiai nebūtinai turi būti pagaminti iš tešlos, jie gali būti pagaminti ir iš daržovių, pavyzdžiui, cukinijų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotų cukinijų spagečiai Žingsnis 1
Perdirbkite cukinijas. Sudėkite cukinijas į gilų dubenį. Įberkite druskos, išmaišykite ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad cukinijos būtų visiškai apsemtos. Palikite, kol vanduo atvės apie 30 minučių. Išverskite cukinijas į sietelį, kad nubėgtų visas vanduo.

Žingsnis 2

Marinuotų cukinijų spagečiai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką ir kepkite 2 minutes. Suberkite papriką, aštriąją papriką ir žoleles. Išmaišykite ir viską kartu kepkite dar 1 minutę. Supilkite actą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Marinuotų cukinijų spagečiai Žingsnis 3
Užvirkite spagečius. Sudėkite cukinijas į dubenį. Cukinijas užpilkite karštu padažu ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos