Publikavimo data: 2024-06-09
Melionų ir apelsinų vitaminų sriuba
Mėgstantiems lengvus, vitaminų turinčius patiekalus yra daugybė patiekalų. Vienas iš jų - melionų sriuba. Be meliono, į ją įeina apelsinas, kukurūzų dribsniai, ledai. Tai aromatinga, švelni ir kartu maistinga sriuba dėl kiekvieno produkto sudėtyje esančių medžiagų. Pačiame melione - daug baltymų, skaidulinių medžiagų, mineralų, vitaminų ir labai daug folio rūgšties. Ir ji paruošiama vos per 30 minučių.
Žingsnis 1
Išimkite meliono minkštimą, supjaustykite jį ir sudėkite į trintuvą. Į tą patį maišytuvą sudėkite supjaustytas apelsinų skilteles be sėklų. Sumaišykite melioną ir apelsiną iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supilkite puodelio turinį į lėkštes arba plačias kriaukles. Į kiekvieną įdėkite saują kukurūzų dribsnių ir kelis šaukštus ledų.
Kategorijos