Publikavimo data: 2024-06-11
Mėsinės sraigės
Jei norite paruošti neįprastą mėsos patiekalą, būtinai atkreipkite dėmesį į mėsos sraigių receptą. Šiam patiekalui paruošti reikės kiaulienos nugarinės, vyno acto, prieskonių, druskos ir iešmo patiekimui. Mėsa gaunasi labai minkšta ir aromatinga. Mėsos sraigės ypač tinka patiekti su kopūstų salotomis ir mėgstamu padažu, tačiau kaip garnyras tinka ir bulvių košė arba keptos daržovės.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vienodo storio juostelėmis ir gerai apskrudinkite.
Žingsnis 2
Mėsą apšlakstykite vyno actu, pagal skonį pabarstykite druska, pipirais ir čiobreliais.
Žingsnis 3
Suvyniokite mėsą į sraigę. Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos