Mėsinės sraigės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Mėsinės sraigės

Jei norite paruošti neįprastą mėsos patiekalą, būtinai atkreipkite dėmesį į mėsos sraigių receptą. Šiam patiekalui paruošti reikės kiaulienos nugarinės, vyno acto, prieskonių, druskos ir iešmo patiekimui. Mėsa gaunasi labai minkšta ir aromatinga. Mėsos sraigės ypač tinka patiekti su kopūstų salotomis ir mėgstamu padažu, tačiau kaip garnyras tinka ir bulvių košė arba keptos daržovės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mėsinės sraigės Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vienodo storio juostelėmis ir gerai apskrudinkite.

Žingsnis 2

Mėsinės sraigės Žingsnis 2
Mėsą apšlakstykite vyno actu, pagal skonį pabarstykite druska, pipirais ir čiobreliais.

Žingsnis 3

Mėsinės sraigės Žingsnis 3
Suvyniokite mėsą į sraigę. Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, mielinės tešlos kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, bandelės, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, kiaušinių bandelės, kepiniai su kiaušiniu

Kategorijos