Mėsos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos kepsnys

Labai skanus, lengvas ir greitas mėsos kepsnių su pitos duona receptas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys Žingsnis 1
Kepkite faršą kartu su svogūnais, kol beveik iškeps.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite pusę prieskonių ir druskos.

Žingsnis 3

Mėsos kepsnys Žingsnis 3
Į grietinę įmaišykite susmulkintą česnaką.

Žingsnis 4

Mėsos kepsnys Žingsnis 4
Į tą patį mišinį suberkite likusius prieskonius ir druską.

Žingsnis 5

Mėsos kepsnys Žingsnis 5
Į gautą mišinį įberkite mėgstamų žolelių.

Žingsnis 6

Mėsos kepsnys Žingsnis 6
Gautą mišinį užtepkite ant pitos.

Žingsnis 7

Mėsos kepsnys Žingsnis 7
Įdėkite keptą maltą mėsą.

Žingsnis 8

Mėsos kepsnys Žingsnis 8
Susukite jį.

Žingsnis 9

Mėsos kepsnys Žingsnis 9
Aptepkite kiaušinio tryniu ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos