Mėsos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos kepsnys

Sultingas, aromatingas maltos mėsos vyniotinis.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmaišykite smulkintą svogūną, kiaušinį, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys Žingsnis 2
Apkepkite grybus ir svogūnus.

Žingsnis 3

Mėsos kepsnys Žingsnis 3
Plonu sluoksniu paskleiskite faršą ant folijos.

Žingsnis 4

Mėsos kepsnys Žingsnis 4
Ant maltos mėsos paskleiskite grybų įdarą.

Žingsnis 5

Mėsos kepsnys Žingsnis 5
Susmulkinkite morkas ir išdėliokite ant viršaus.

Žingsnis 6

Mėsos kepsnys Žingsnis 6
Uždenkite abu įdaro kraštus ir suformuokite ritinį.

Žingsnis 7

Mėsos kepsnys Žingsnis 7
Tada visą suktinuką ištepkite majonezu.

Žingsnis 8

Mėsos kepsnys Žingsnis 8
Pabarstykite sūriu ir pašaukite į gerai įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos