Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos suktinukai su daržovių įdaru ir ryžiais
Neįprasti mėsos suktinukai su daržovėmis ir ryžiais - puikus pagrindinis patiekalas šeimos pietų stalui. Dėl ryžių patiekale gausu angliavandenių, o dėl mėsos - žmogui būtinų baltymų. Šio recepto privalumas - daržovių įvairovė.
Žingsnis 1
Į multicookerio dubenį supilkite aliejų. Sudėkite kopūstus, svogūnus, morkas, druską ir 20 minučių kepkite "Kepimo" režimu. Pomidorų pastą atskieskite 0,5 l vandens, supilkite į multicookerį ir 20 min. įjunkite "Troškinimo" režimą. Tada sudėkite ryžius, druską, pipirus, smulkintą česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite į lėkštes, lengvai apskrudinkite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Į lėkštę sudėkite faršą ir suvyniokite. Į vieną lėkštę įmuškite kiaušinį, o į kitą įberkite miltų. Suktinukus pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir vėl miltuose, sudėkite į lėkštę ir kepkite iš abiejų pusių aliejuje apie 20 minučių.
Kategorijos