Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru

Skanus, švelnus mėsos patiekalas su originaliu įdaru. Puikus švelnių antrųjų, grybų ir mėsos derinys.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną 1 cm storio griežinėliais ir apskrudinkite.

Žingsnis 2

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir svogūnus. Kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 3
Kiaulieną dėkite ant nedidelio gabalėlio maistinės plėvelės. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vieną gabalėlio kraštą patepkite minkštu varškės sūriu.

Žingsnis 4

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 4
Ant varškės viršaus sudėkite virtus grybus ir svogūnus.

Žingsnis 5

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 5
Atsargiai susukite kiaulieną ir faršą į ritinį naudodami foliją.

Žingsnis 6

Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru Žingsnis 6
Išimkite visus suktinukus iš folijos ir sudėkite juos į kepimo indą. Kepkite 180-200° orkaitėje 30-40 minučių (priklausomai nuo orkaitės talpos). Kepimo metu rekomenduoju suktinukus užpilti sultiniu, kuris atsiras skardoje. Taip nesusidarys sausa plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos