Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos suktinukai su varškės ir grybų įdaru
Skanus, švelnus mėsos patiekalas su originaliu įdaru. Puikus švelnių antrųjų, grybų ir mėsos derinys.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną 1 cm storio griežinėliais ir apskrudinkite.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir svogūnus. Kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Kiaulieną dėkite ant nedidelio gabalėlio maistinės plėvelės. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vieną gabalėlio kraštą patepkite minkštu varškės sūriu.
Žingsnis 4
Ant varškės viršaus sudėkite virtus grybus ir svogūnus.
Žingsnis 5
Atsargiai susukite kiaulieną ir faršą į ritinį naudodami foliją.
Žingsnis 6
Išimkite visus suktinukus iš folijos ir sudėkite juos į kepimo indą. Kepkite 180-200° orkaitėje 30-40 minučių (priklausomai nuo orkaitės talpos). Kepimo metu rekomenduoju suktinukus užpilti sultiniu, kuris atsiras skardoje. Taip nesusidarys sausa plutelė.
Kategorijos