Publikavimo data: 2024-04-02
Mielinė tešla picai
Jei dar nedirbote su mieliniu picos pagrindu arba jau dirbote, bet pamiršote, kaip tai padaryti, mūsų receptas padės jums kartą ir visiems laikams įvaldyti paruošimo procesą. Ši mielinė vandens picos tešla leis būsimą tradicinį itališką patiekalą padaryti purų ir neįtikėtinai sotų. Įsitikinkite, kad virtuvėje nėra skersvėjų, ir pradėkite!
Žingsnis 1
Pašildykite vandenį. Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje ir palikite 10 minučių. Tada supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Skystį sumaišykite su miltais, suberkite druską, cukrų ir gerai išminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 20-30 minučių.
Kategorijos