Mielinė tešla picai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Mielinė tešla picai

Jei dar nedirbote su mieliniu picos pagrindu arba jau dirbote, bet pamiršote, kaip tai padaryti, mūsų receptas padės jums kartą ir visiems laikams įvaldyti paruošimo procesą. Ši mielinė vandens picos tešla leis būsimą tradicinį itališką patiekalą padaryti purų ir neįtikėtinai sotų. Įsitikinkite, kad virtuvėje nėra skersvėjų, ir pradėkite!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mielinė tešla picai Žingsnis 1
Pašildykite vandenį. Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje ir palikite 10 minučių. Tada supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Mielinė tešla picai Žingsnis 2
Skystį sumaišykite su miltais, suberkite druską, cukrų ir gerai išminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos