Publikavimo data: 2024-06-22
Mielinės sraigės su cinamonu
Cinamonas buvo atvežtas iš Šri Lankos, Ceilono salos. Labai greitai šis prieskonis išpopuliarėjo visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite kočėlu. Tešla turi būti ne storesnė kaip 0,5 cm.
Žingsnis 2
Tešlą tolygiai apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Minkštą tešlą galite pjaustyti virvele. Sudėkite sraiges į kepimo skardą. Skardos dugną galite iškloti kepimo popieriumi arba patepti sviestu, kad bandelės nepriliptų. Kepkite orkaitėje 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 4
Sraigės jau paruoštos.
Žingsnis 5
Karštas cinamono sraiges sudėkite į duonos krepšelį, išklotą švariu rankšluosčiu.
Kategorijos