Mielinės sraigės su cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Mielinės sraigės su cinamonu

Cinamonas buvo atvežtas iš Šri Lankos, Ceilono salos. Labai greitai šis prieskonis išpopuliarėjo visame pasaulyje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
62 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mielinės sraigės su cinamonu Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite kočėlu. Tešla turi būti ne storesnė kaip 0,5 cm.

Žingsnis 2

Mielinės sraigės su cinamonu Žingsnis 2
Tešlą tolygiai apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.

Žingsnis 3

Mielinės sraigės su cinamonu Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Minkštą tešlą galite pjaustyti virvele. Sudėkite sraiges į kepimo skardą. Skardos dugną galite iškloti kepimo popieriumi arba patepti sviestu, kad bandelės nepriliptų. Kepkite orkaitėje 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 4

Mielinės sraigės su cinamonu Žingsnis 4
Sraigės jau paruoštos.

Žingsnis 5

Mielinės sraigės su cinamonu Žingsnis 5
Karštas cinamono sraiges sudėkite į duonos krepšelį, išklotą švariu rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos