Publikavimo data: 2024-06-22
Mielinės sraigės su glajumi
Kas nemėgsta šviežiai iškeptų gaminių aromato! Kai kuriems kepinių kvapas asocijuojasi su vaikyste, jaukumu ir ramybe. Kažkas gyvai įsivaizduoja jaukią kavinę, kurioje kava patiekiama su įvairiausiais desertais. Tačiau kai kurie, paminėjus bandeles, iškart prisimena šalia namų esančią kepyklėlę.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų su sviestu. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite likusį pieną.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Jo storis turi būti ne didesnis kaip 4-5 mm. Ant tešlos plonu sluoksniu užtepkite cukraus ir sviesto mišinio.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite mažais gabalėliais. Kad peilis nepriliptų prie tešlos, peilį galite sudrėkinti trupučiu vandens.
Žingsnis 5
Būsimas sraiges perkelkite į gilų kepimo indą.
Žingsnis 6
Supilkite likusį cukraus ir sviesto mišinį ant pieno. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite į formą ant sraigių. Kepkite 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Žingsnis 7
Aromatizuotos keksiukų sraigės su glajumi paruoštos!
Kategorijos