Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa

Pyragėliai su mėsos įdaru skoniu nenusileidžia saldiems pyragėliams. Sraigės iš mielinės tešlos su malta mėsa patiks visiems šeimos nariams! Sraigėms su malta mėsa tešlą galite pasigaminti patys, tačiau naudodami paruoštą mielinę tešlą sutaupysite daug laiko. Sraiges galite patiekti prie arbatos ar kavos, pasiimti į darbą kaip užkandį arba surengti nedidelę šeimos iškylą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 2
Sumaišykite svogūnus ir maltą mėsą. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos.

Žingsnis 3

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 3
Padalykite tešlą į vienodus vidutinio dydžio gabalėlius. Tešlą iškočiokite ir ant vieno krašto uždėkite maltos mėsos.

Žingsnis 4

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 4
Švelniai užlenkdami tešlos kraštą suformuokite sraigę.

Žingsnis 5

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 5
Pakartokite veiksmus su likusiais produktais. Įdarytas sraiges sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kiekvieną sraigę patepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 6

Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa Žingsnis 6
Kepkite maltas sraiges 25-30 minučių įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos