Publikavimo data: 2024-06-15
Mielinės tešlos sraigės su malta mėsa
Pyragėliai su mėsos įdaru skoniu nenusileidžia saldiems pyragėliams. Sraigės iš mielinės tešlos su malta mėsa patiks visiems šeimos nariams! Sraigėms su malta mėsa tešlą galite pasigaminti patys, tačiau naudodami paruoštą mielinę tešlą sutaupysite daug laiko. Sraiges galite patiekti prie arbatos ar kavos, pasiimti į darbą kaip užkandį arba surengti nedidelę šeimos iškylą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Sumaišykite svogūnus ir maltą mėsą. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į vienodus vidutinio dydžio gabalėlius. Tešlą iškočiokite ir ant vieno krašto uždėkite maltos mėsos.
Žingsnis 4
Švelniai užlenkdami tešlos kraštą suformuokite sraigę.
Žingsnis 5
Pakartokite veiksmus su likusiais produktais. Įdarytas sraiges sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kiekvieną sraigę patepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 6
Kepkite maltas sraiges 25-30 minučių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos