Miltais pabarstyti paplotėliai su cukinija ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Miltais pabarstyti paplotėliai su cukinija ir lašiša

Cukiniją galima ne tik kepti ar skrudinti. Jei parodysite fantaziją, ją galima naudoti kaip tešlos įdarą, kuris yra gana skanus. Ypač tai siūlo šis sluoksniuotos tešlos variantas. Minkštos traškios tešlos viduje - tarkuota cukinija kartu su sūriu, lašiša, kiaušiniu, žolelėmis. Aromatiniai žuvies prieskoniai puikiai tinka prie neutralių cukinijų. Tokiame rinkinyje daržovė atsiveria ir suteikia sodrų bei malonų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miltais pabarstyti paplotėliai su cukinija ir lašiša Žingsnis 1
Į tarkuotas cukinijas ir sūrį įmuškite kiaušinį ir smulkiai supjaustytas petražoles. Supilkite žuvies prieskonius ir žiupsnelį druskos. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Miltais pabarstyti paplotėliai su cukinija ir lašiša Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kvadratėliais ir sudėkite įdarą. Pirmiausia cukinijų mišinį, ant viršaus uždėkite gabalėlį lašišos, tada ploną griežinėlį pomidoro. Tešlos kraštus užspauskite į voką. Aptepkite pyragėlius kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite juos 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos