Publikavimo data: 2024-10-12
Miltais pabarstyti paplotėliai su cukinija ir lašiša
Cukiniją galima ne tik kepti ar skrudinti. Jei parodysite fantaziją, ją galima naudoti kaip tešlos įdarą, kuris yra gana skanus. Ypač tai siūlo šis sluoksniuotos tešlos variantas. Minkštos traškios tešlos viduje - tarkuota cukinija kartu su sūriu, lašiša, kiaušiniu, žolelėmis. Aromatiniai žuvies prieskoniai puikiai tinka prie neutralių cukinijų. Tokiame rinkinyje daržovė atsiveria ir suteikia sodrų bei malonų skonį.
Žingsnis 1
Į tarkuotas cukinijas ir sūrį įmuškite kiaušinį ir smulkiai supjaustytas petražoles. Supilkite žuvies prieskonius ir žiupsnelį druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kvadratėliais ir sudėkite įdarą. Pirmiausia cukinijų mišinį, ant viršaus uždėkite gabalėlį lašišos, tada ploną griežinėlį pomidoro. Tešlos kraštus užspauskite į voką. Aptepkite pyragėlius kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite juos 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos