Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens

"Cinnabons" - tai aromatizuotos spiralinės bandelės su cinamono ir cukranendrių cukraus įdaru. Cinnabons paprastai apliejamos kreminio sūrio glajumi. Šis skanėstas pirmą kartą pasirodė Amerikoje ir greitai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Sinnabonus galite pasigaminti ir namuose. Šiame recepte siūlome jums paruošti mini cinabonus su varške. Jie puikiai tinka švediškam stalui ar vakarėliui, nes juos labai patogu valgyti rankomis.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 1
Pašildykite vandenį, kol jis sušils. Į vandenį suberkite šviežias mieles. Įberkite 75 g cukraus ir žiupsnelį druskos. Viską išmaišykite ir palikite 15 minučių. Kai mišinys pakils ir šiek tiek paburbuliuos, supilkite 450 g persijotų miltų. Užminkykite elastingą, minkštą tešlą ir suformuokite rutulį. Uždenkite maistine plėvele arba švariu rankšluosčiu ir palikite kilti 1 valandą.

Žingsnis 2

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite likusius 75 g cukranendrių cukraus ir cinamoną.

Žingsnis 3

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 3
Kai tešla bus paruošta, iškočiokite ją 2-3 mm storio sluoksniu. Kuo plonesnė tešla, tuo daugiau sluoksnių turės kinrožės. Jei norite gaminti mini cinnabonus, stenkitės, kad sluoksniai būtų stačiakampio formos ir pailgi. Tešlą aptepkite ištirpintu sviestu ir ant viršaus dėkite cinamono ir cukraus įdarą.

Žingsnis 4

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 4
Susukite tešlą į tvirtą ritinį. Stenkitės, kad jis būtų ilgas ir nedidelio skersmens. Supjaustykite vyniotinį 3-4 cm pločio riekelėmis. Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite į ją gabalėlius. Tarp jų būtina palikti atstumą, nes kepdami jie padidės. Kepkite kinrožes 30 minučių 180 °C temperatūros orkaitėje.

Žingsnis 5

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 5
Kol kepa kinrožės, paruoškite sūrio glajų. Giliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, vandenį, cukraus pudrą ir citrinos sultis. Plakite mikseriu arba panardinamuoju maišytuvu iki vientisos kreminės masės.

Žingsnis 6

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 6
Ištraukite iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir apšlakstykite sūrio glajumi.

Žingsnis 7

Mini cinabons su varškės sūriu ant vandens Žingsnis 7
Paruošti mini cinamonai. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos