Publikavimo data: 2025-08-19
Mini desertas "Persimonas su razinomis"
Šį sezoninį desertą įvertins persimonų mėgėjai. Gana paprasta paruošti, bet skanu. Recepte nėra cukraus.
Žingsnis 1
Persimonus nuplaukite, pašalinkite odelę ir supjaustykite mažais gabalėliais, susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 2
15-20 minučių pamirkykite sultenes karštame vandenyje.
Žingsnis 3
Į persimonų tyrę suberkite sultenes ir susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 4
Želatiną 30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 5
Į persimonų ir sultenių tyrę įmaišykite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Sumaišykite šaltą pieną, kiaušinį ir avižinius miltus iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Perpilkite tešlą į aukštą stiklinę ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 2 minutėms.
Žingsnis 8
Perpjaukite pyragą per pusę.
Žingsnis 9
Padėkite pyragą ant stiklinės dugno.
Žingsnis 10
Supilkite persimonų ir sultenių mišinį. Dėkite į šaldiklį 1 valandai.
Kategorijos