Minkštas lydytas sūris iš kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Minkštas lydytas sūris iš kefyro

Lengvas lydyto sūrio ir kefyro užkandis yra labai skanus, švelnus ir puikiai tinka prie mėsos ir net liesų patiekalų bet kuriuo metu. Jis paruošiamas greitai, nereikalauja didelių išlaidų ir gaunasi labai skanus. Būtinai pabandykite pasigaminti ir įsitikinkite patys.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.74/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Minkštas lydytas sūris iš kefyro Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indą, sudėkite į jį virtą varškę, suberkite druską, sodą ir cukrų, gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 30 minučių. Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Pastatykite indą ant garų vonelės, virkite 15 minučių. Tada išimkite iš jo, paruoštą sūrį supilkite į indą ir leiskite jam visiškai atvėsti. Padėkite į šaldytuvą 3 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
ruošiniai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, išbandyti receptai, varškės sūris, naminiai rauginto pieno produktai, receptų knyga, varškės sūris, varškė su kefyru

Kategorijos