Publikavimo data: 2025-08-20
Minkštas lydytas sūris iš kefyro
Lengvas lydyto sūrio ir kefyro užkandis yra labai skanus, švelnus ir puikiai tinka prie mėsos ir net liesų patiekalų bet kuriuo metu. Jis paruošiamas greitai, nereikalauja didelių išlaidų ir gaunasi labai skanus. Būtinai pabandykite pasigaminti ir įsitikinkite patys.
Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indą, sudėkite į jį virtą varškę, suberkite druską, sodą ir cukrų, gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 30 minučių. Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Pastatykite indą ant garų vonelės, virkite 15 minučių. Tada išimkite iš jo, paruoštą sūrį supilkite į indą ir leiskite jam visiškai atvėsti. Padėkite į šaldytuvą 3 dienoms.
Kategorijos