Publikavimo data: 2025-08-17
Minkštos mėsainių bandelės.
Bandelės puikiai tinka mėsainiams ir kaip duonos pakaitalas. Jos minkštos ir labai skanios.
Žingsnis 1
Paruoškite pastą. Į šiltą pieną suberkite druską ir cukrų.
Žingsnis 2
Sudėkite ištirpintą margariną ir mieles, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įberkite 3 šaukštus persijotų miltų. Gerai išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.
Žingsnis 4
Miltus persijokite į dubenį, suberkite oparą ir 1 kiaušinio baltymą. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Padėkite tešlą 1 valandai į šiltą vietą.
Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu.
Žingsnis 7
Tešlą perlenkite per pusę.
Žingsnis 8
Naudodami apvalią formą iš tešlos išpjaukite bandeles.
Žingsnis 9
Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir patepkite kiaušinio tryniu. Jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite bandeles vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 valandą.
Žingsnis 10
Paruoštas bandeles uždenkite rankšluosčiu ir palikite atvėsti.
Kategorijos