Publikavimo data: 2024-09-22
Moliūgų desertas su plakta grietinėle ir ananasais
Moliūgų desertai yra populiarus patiekalas tarp tų, kurie stebi savo figūrą. Dėl didelio skaidulinių medžiagų kiekio moliūgai labai sotūs, tačiau turi labai mažai kalorijų - tik 22 kcal 100 g. O natūralus moliūgų saldumas leidžia gerokai sumažinti pridėtinio cukraus kiekį, o tai labai naudinga sveikatai ir fizinei formai palaikyti. Jei norite saldžiai ir skaniai pasimėgauti moliūgais, rinkitės desertines moliūgų rūšis - "Candy", "Honey Crumb", "Winter Sweet".
Žingsnis 1
Supjaustykite moliūgą mažais gabalėliais ir sudėkite juos į puodą storu dugnu, supilkite citrinos sultis ir cukrų. Užpilkite moliūgą vandeniu, užvirkite ir virkite 10 minučių, kol moliūgas suminkštės.
Žingsnis 2
Nusunkite vandenį ir atvėsinkite moliūgą. Išimkite ananasus iš skardinės ir sudėkite juos į moliūgą su sultimis. Mikseriu sutrinkite moliūgą ir palaipsniui pagal skonį įmaišykite cukraus ir krakmolo.
Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite desertą į kreminius indelius, papuoškite plakta grietinėle ir graikiniais riešutais.
Kategorijos