Publikavimo data: 2024-06-23
Moliūgų ir apelsinų sultys
Moliūgų sultys yra labai skanus ir sveikas gėrimas, kuris puikiai tinka imunitetui palaikyti. Be to, sultyse mažai kalorijų, todėl jos puikiai tinka laikantis dietos. Moliūgas laikomas vienu seniausių augalų. Šiandien žinoma daugybė šios daržovės veislių, tačiau ne visos jos yra valgomos. Beje, ilgą laiką Anglijoje buvo tikima, kad pasodinus moliūgą penktadienį, galima išauginti ąžuolą.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite moliūgo gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu, kad jis visiškai apsemtų daržovę. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir palikite moliūgą virti, kol suminkštės, maždaug 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite sultis. Virtas daržoves kartu su vandeniu perkelkite į maišytuvo indą ir sumalkite iki tyrės. Po to į masę supilkite apelsinų sultis, cukrų ir citrinos rūgštį, išmaišykite. Gautą mišinį supilkite į puodą ir dar 10 min. virkite ant vidutinės ugnies.
Kategorijos