Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu

Moliūgas visame pasaulyje plačiai žinomas ne tik kaip Helovino simbolis, bet ir kaip neįtikėtinai sveikas ir skanus produktas. Moliūgas kepamas, įdarytas, dedamas į mėsą ir košes, tačiau įdomiausia jo paskirtis - gaminti įvairiausius saldumynus. Puikus tokio deserto pavyzdys - moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu Žingsnis 1
Supjaustykite moliūgą plonais, plačiais griežinėliais ir sudėkite į tinkamą indą. Apibarstykite moliūgą cinamonu ir gvazdikėliais ir apšlakstykite medumi. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu Žingsnis 2
Perkelkite moliūgą su prieskoniais į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi, ir 30 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos