Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu

Moliūgas visame pasaulyje plačiai žinomas ne tik kaip Helovino simbolis, bet ir kaip neįtikėtinai sveikas ir skanus produktas. Moliūgas kepamas, įdarytas, dedamas į mėsą ir košes, tačiau įdomiausia jo paskirtis - gaminti įvairiausius saldumynus. Puikus tokio deserto pavyzdys - moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g

Ingredientai (4)

Porcijos
3
800.00 g
4.00 a.š.
12.00 vnt.
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu Žingsnis 1
Supjaustykite moliūgą plonais, plačiais griežinėliais ir sudėkite į tinkamą indą. Apibarstykite moliūgą cinamonu ir gvazdikėliais ir apšlakstykite medumi. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgų saldainiai su medumi ir cinamonu Žingsnis 2
Perkelkite moliūgą su prieskoniais į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi, ir 30 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai