Moliūgų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Moliūgų uogienė

Ryškus pasiruošimas žiemai - moliūgų uogienė! Šio saldaus deserto gaminimas uogienės pavidalu neužims daug laiko! Šiam skanėstui reikės moliūgo, apelsinų minkštimo, šviežiai spaustų tų pačių citrusinių vaisių sulčių ir, žinoma, cukraus! Džemą galima patiekti kaip priedą prie pyragų, tortų, taip pat galite pasigaminti visų mėgstamų uogienės bandelių!
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų uogienė Žingsnis 1
Supjaustytus moliūgo gabalėlius sudėkite į keptuvę arba gilų puodą.

Žingsnis 2

Moliūgų uogienė Žingsnis 2
Suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Moliūgų uogienė Žingsnis 3
Dėkite ant vidutinės ugnies ir virkite, kol moliūgas suminkštės.

Žingsnis 4

Moliūgų uogienė Žingsnis 4
Į uogienę įmaišykite apelsinų minkštimą.

Žingsnis 5

Moliūgų uogienė Žingsnis 5
Įpilkite apelsinų sulčių.

Žingsnis 6

Moliūgų uogienė Žingsnis 6
Gerai išmaišykite ingredientus ir virkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos