Publikavimo data: 2024-04-09
Moliūgų uogienė
Ryškus pasiruošimas žiemai - moliūgų uogienė! Šio saldaus deserto gaminimas uogienės pavidalu neužims daug laiko! Šiam skanėstui reikės moliūgo, apelsinų minkštimo, šviežiai spaustų tų pačių citrusinių vaisių sulčių ir, žinoma, cukraus! Džemą galima patiekti kaip priedą prie pyragų, tortų, taip pat galite pasigaminti visų mėgstamų uogienės bandelių!
Žingsnis 1
Supjaustytus moliūgo gabalėlius sudėkite į keptuvę arba gilų puodą.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Dėkite ant vidutinės ugnies ir virkite, kol moliūgas suminkštės.
Žingsnis 4
Į uogienę įmaišykite apelsinų minkštimą.
Žingsnis 5
Įpilkite apelsinų sulčių.
Žingsnis 6
Gerai išmaišykite ingredientus ir virkite dar 20 minučių.
Kategorijos