Obuolių uogienė be cukraus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Obuolių uogienė be cukraus

Obuolių uogienė - tai tikras saldus vaikystės skanėstas, kuris vis dar gali praskaidrinti bet kokį arbatos vakarėlį. Ji tinka ne tik prie arbatos, bet ir kaip pyragų įdaras. Ne visi mėgstame cukrų, o kai kas jo tiesiog negali valgyti, todėl uogienės variantas be cukraus bus kaip tik. Sodrus obuolių skonis be cukraus saldumo patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
48 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių uogienė be cukraus Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Obuolių uogienė be cukraus Žingsnis 2
Supjaustytus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Obuolių uogienė be cukraus Žingsnis 3
Kai obuoliai iškeps, į keptuvę suberkite cinamoną ir medų. Išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Obuolių uogienė be cukraus Žingsnis 4
Tada obuolius susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad uogienėje nėra didelių obuolių gabalėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos