Obuolių uogienė orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Obuolių uogienė orkaitėje

Obuolių uogienę galima patiekti arbatos vakarėlyje arba saldžiai paruošti žiemai, kuri primins vasarą. Obuolių uogienės virimas orkaitėje patiks kiekvienai namų šeimininkei, nes šis variantas padeda išvengti nuolatinio buvimo prie viryklės ir kvapnaus skanėsto maišymo. orkaitėje obuolių uogienė nesudegs ir išlaikys visas naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
86 kcal.
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių uogienė orkaitėje Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Obuolių uogienė orkaitėje Žingsnis 2
Supjaustytus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Obuolių uogienė orkaitėje Žingsnis 3
Kai obuoliai šiek tiek apkeps, į keptuvę suberkite cinamoną, medų ir cukrų.

Žingsnis 4

Obuolių uogienė orkaitėje Žingsnis 4
Tada obuolius susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad uogienėje nėra didelių gabalėlių.

Žingsnis 5

Obuolių uogienė orkaitėje Žingsnis 5
Obuolių uogienę sudėkite į kepimo formą ir 30-40 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos