Publikavimo data: 2024-04-09
Obuolių uogienė orkaitėje
Obuolių uogienę galima patiekti arbatos vakarėlyje arba saldžiai paruošti žiemai, kuri primins vasarą. Obuolių uogienės virimas orkaitėje patiks kiekvienai namų šeimininkei, nes šis variantas padeda išvengti nuolatinio buvimo prie viryklės ir kvapnaus skanėsto maišymo. orkaitėje obuolių uogienė nesudegs ir išlaikys visas naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustytus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Kai obuoliai šiek tiek apkeps, į keptuvę suberkite cinamoną, medų ir cukrų.
Žingsnis 4
Tada obuolius susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad uogienėje nėra didelių gabalėlių.
Žingsnis 5
Obuolių uogienę sudėkite į kepimo formą ir 30-40 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos