Naminė churchella pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminė churchella

Tradicinis gruziniškas patiekalas, sveikas rytietiškas saldumynas, mėgstamas vaikų skanėstas - visa tai yra churchkhela. Ruošiant galima naudoti įvairias sultis tam tikrai spalvai išgauti - vyšnių, obuolių, vynuogių, granatų ir kitas. Skaniausi ir sveikiausi iš įdarui naudojamų riešutų yra lazdyno ir graikiniai riešutai.
Gaminimo laikas
3195 min.
Laikas virtuvėje
105 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminė churchella Žingsnis 1
Graikinius riešutus padalykite pusiau arba į ketvirčius. Adata ant siūlo suverkite lazdyno ir graikinius riešutus. Viename kiekvieno atskiro siūlo gale padarykite kilpelę, kad vėliau būtų galima pakabinti.

Žingsnis 2

Naminė churchella Žingsnis 2
1,5 litro sulčių užkaiskite ir užvirinkite. Likusius 500 ml sumaišykite su miltais ir cukrumi. Mišinį plakite plaktuvu, kol neliks gumuliukų.

Žingsnis 3

Naminė churchella Žingsnis 3
Supilkite mišinį į verdančias sultis ir maišydami virkite 20 minučių. Jei konsistencija skysta, įberkite daugiau miltų. Leiskite skysčiui šiek tiek atvėsti (bet ne visiškai) ir gautus riešutų rutuliukus pamerkite, šaukštu juos visiškai panardindami į mišinį. Po to bažnytėles pakabinkite virš lėkštės, kiekvieną po 5 minutes.

Žingsnis 4

Naminė churchella Žingsnis 4
Idealiu atveju pakartokite mirkymo sultyse procedūrą 2-3 kartus. Po to indą reikia palikti visiškai išdžiūti, pakabintą 48 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos