Publikavimo data: 2024-06-17
Naminės bandelės su grietine
Bandelės yra vienas skaniausių ir mėgstamiausių desertų, garsėjantis ne tik savo patrauklia išvaizda, bet ir gebėjimu numalšinti alkį. Šį patiekalą labai lengva paruošti, jį gali pagaminti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite mieles, cukrų ir šaukštą miltų. Supilkite šiltą pieną, išmaišykite ir palikite 15 minučių. Į dubenį su raugu įmuškite kiaušinius ir druską. Pamažu į oparą suberkite miltus. Viską išmaišykite ir palikite tešlą šiltoje vietoje 2 valandoms, tada suformuokite nedideles bandeles. Sudėkite bandeles ant pergamentu išklotos skardos ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 °C temperatūroje, kol bandelės paruduos.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę su cukrumi. Sudėkite bandeles į lėkštę ir pamirkykite jas grietinėje. Palikite bandeles mirkti 4 valandas.
Kategorijos