Publikavimo data: 2024-06-15
Naminės bandelės su vyšniomis
Šis kąsnio dydžio pyragas yra labai populiarus, jį galima paruošti iš esmės su bet kokiu įdaru. Vyšnių įdaras yra klasika, šio deserto skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Tačiau šiuolaikinės namų šeimininkės dažnai neturi laiko paruošti šio populiaraus pyrago nuo pat pirmojo žingsnio. Mūsų recepte į pagalbą ateis duonos kepimo aparatas, kurio pagalba tešlą paruošite be didelio vargo.
Žingsnis 1
Į duonos kepimo mašinos dubenį sudėkite visus sausus ingredientus, šiltą pieną ir suminkštintą sviestą. Pasirinkite "Mielinės tešlos" režimą. Paruoštą tešlą padalykite į 8 lygias dalis, kiekvieną iškočiokite į rutuliuką. Padėkite po maistine plėvele 10 minučių. Išimkite tešlos porcijas po vieną ir įdarykite.
Žingsnis 2
Dalį tešlos iškočiokite į ne storesnį kaip centimetro storio ovalų sluoksnį. Išilgai ilgosios pusės vienu sluoksniu sudėkite vyšnių įdarą. Suvyniokite išilgai ilgosios pusės. Suvyniokite į sraigės formą. Padėkite po maistine plėvele. Tą patį padarykite su visomis kitomis tešlos dalimis.
Žingsnis 3
Atsargiai perkelkite bandeles į saulėgrąžų aliejumi pateptą kepimo skardą. Išplakite kiaušinio trynį ir konditeriniu šepetėliu patepkite bandelių paviršių. Po 10 minučių dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir 20 minučių kepkite tokioje temperatūroje. Mediniu pagaliuku arba dantų krapštuku patikrinkite, ar kepinys iškepęs.
Kategorijos