Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu

Spagečiai yra vienas garsiausių itališkos virtuvės patiekalų, tikra šios šalies vizitinė kortelė. Patys savaime jie nėra tokie geri, tačiau derinami su papildomais komponentais: padažais, mėsa ar daržovėmis, jie padaro nepamirštamą įspūdį. Spagečių su šonine gaminimas išsiskiria ne tik ingredientų prieinamumu, bet ir nuostabiu skoniu: švelnūs makaronai puikiai dera su sūriu šoninės skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Sudėkite juos į puodą su pasūdytu vandeniu ir palikite virti, kol išvirs.

Žingsnis 2

Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite šoninę. Jei gabalai dideli, supjaustykite juos. Geriausia, kad jų dydis neviršytų 3 cm x 0,5 cm. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir siųskite šoninę kepti. Po 3-4 minučių sudėkite pomidorus ir kepkite dar apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į keptuvę sudėkite virtus spagečius, išmaišykite ir palikite 5 min. virti uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies. Tada į makaronus supilkite Cezario padažą ir virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu Žingsnis 4
Baigti gaminti. Pabarstykite patiekalą tarkuotu sūriu, uždenkite ir palaukite, kol sūris išsilydys. Vėl gerai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos