Publikavimo data: 2024-05-26
Naminiai spagečiai su šonine ir sūriu
Spagečiai yra vienas garsiausių itališkos virtuvės patiekalų, tikra šios šalies vizitinė kortelė. Patys savaime jie nėra tokie geri, tačiau derinami su papildomais komponentais: padažais, mėsa ar daržovėmis, jie padaro nepamirštamą įspūdį. Spagečių su šonine gaminimas išsiskiria ne tik ingredientų prieinamumu, bet ir nuostabiu skoniu: švelnūs makaronai puikiai dera su sūriu šoninės skoniu.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Sudėkite juos į puodą su pasūdytu vandeniu ir palikite virti, kol išvirs.
Žingsnis 2
Paruoškite šoninę. Jei gabalai dideli, supjaustykite juos. Geriausia, kad jų dydis neviršytų 3 cm x 0,5 cm. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir siųskite šoninę kepti. Po 3-4 minučių sudėkite pomidorus ir kepkite dar apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į keptuvę sudėkite virtus spagečius, išmaišykite ir palikite 5 min. virti uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies. Tada į makaronus supilkite Cezario padažą ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Baigti gaminti. Pabarstykite patiekalą tarkuotu sūriu, uždenkite ir palaukite, kol sūris išsilydys. Vėl gerai išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos