Naminis Bolonijos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Naminis Bolonijos padažas

Bolonijos padažas yra vienas iš itališkos virtuvės atstovų. Jis tradiciškai patiekiamas su makaronais. Jis taip pat naudojamas lazanijai ir picai gaminti. Bolonijos padažo pagrindą sudaro smulkinta jautiena arba kiauliena. Tačiau jis gali būti gaminamas ir iš daržovių. Padažas verdamas ant silpnos ugnies. Troškinant gaunamas aštrus ir kvapnus priedas prie makaronų. Patiekalą pabaigti galima su dideliu kiekiu tarkuoto sūrio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Maisto papildai, Salierai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 2
Saliero stiebą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite česnaką.

Žingsnis 5

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite.

Žingsnis 6

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 6
Į kepintas daržoves įpilkite pomidorų sulčių, raudonojo vyno, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite ir užvirinkite padažą.

Žingsnis 7

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 7
Padažą virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 8

Naminis Bolonijos padažas Žingsnis 8
Paruoštas naminis Bolonijos padažas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, pomidorų padažai, šaltieji padažai, paprasti, mažai kalorijų, labai aštrūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, obuolių sezonas, daržovių padažai, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos