Naminis konjakas ant graikinio riešuto pertvarų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis konjakas ant graikinio riešuto pertvarų

Šis gėrimas dėl gintarinės spalvos ir kartaus skonio vadinamas brendžiu. Graikinių riešutų pertvaros tinktūroje yra daug jodo ir ji vartojama kaip profilaktinė priemonė ligoms, susijusioms su jo trūkumu žmonėms, gydyti, intelekto sutrikimų profilaktikai. Be to, graikinių riešutų pertvaros tinktūra pasižymi priešuždegiminėmis, antioksidacinėmis ir sutraukiančiomis savybėmis. Geriausia graikinio riešutmedžio pertvaros užplikyti ant alkoholio ir vartoti gydymo tikslais po kelis lašus kasdien su karštais gėrimais.
Gaminimo laikas
20160 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
250 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Naminis konjakas ant graikinio riešuto pertvarų Žingsnis 1
Graikinių riešutų kevalus išvirkite verdančiame vandenyje ir nusausinkite. Į stiklinį indą sudėkite graikinių riešutų kevalus, gvazdikėlius ir 100 g cukraus.

Žingsnis 2

Naminis konjakas ant graikinio riešuto pertvarų Žingsnis 2
Ant pertvarų supilkite degtinę ir sandariai uždenkite dangčiu. Dėkite į tamsią vietą 2 savaitėms, kad naminė degtinė tinkamai išsivirtų. Po to perkoškite ir supilkite į butelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, medaus sezonas, kompotai, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su medumi, kompotai su uogomis, kompotai su šaldytomis uogomis

Kategorijos