Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto

Pirmą kartą namų sąlygomis varškės sūrį "Filadelfija" 1872 m. pagamino pienininkas Viljamas Lorensas (William Lawrence). Šiandien "Philadelphia" sūris naudojamas suktinukams, įvairiems desertams ir padažams gaminti.
Gaminimo laikas
1450 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto Žingsnis 1
Paruoškite "Philadelphia" sūrį. Išspauskite citrinos sultis. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, jogurtą ir citrinos sultis. Pagardinkite druska. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Išklokite sietelį keliais sluoksniais susukto sūrmaišio. Supilkite mišinį į sietelį. Suriškite marlės kraštus, uždenkite lėkšte ir pasverkite maždaug 1,5 kg svarmeniu. Įstatykite durklą į puodą arba puodelį, kad išrūgos galėtų į jį nutekėti. Dėkite gaminamą sūrį į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos