Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto

Pirmą kartą namų sąlygomis varškės sūrį "Filadelfija" 1872 m. pagamino pienininkas Viljamas Lorensas (William Lawrence). Šiandien "Philadelphia" sūris naudojamas suktinukams, įvairiems desertams ir padažams gaminti.
Gaminimo laikas
1450 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto Žingsnis 1
Paruoškite "Philadelphia" sūrį. Išspauskite citrinos sultis. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, jogurtą ir citrinos sultis. Pagardinkite druska. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Išklokite sietelį keliais sluoksniais susukto sūrmaišio. Supilkite mišinį į sietelį. Suriškite marlės kraštus, uždenkite lėkšte ir pasverkite maždaug 1,5 kg svarmeniu. Įstatykite durklą į puodą arba puodelį, kad išrūgos galėtų į jį nutekėti. Dėkite gaminamą sūrį į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
ruošiniai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, išbandyti receptai, varškės sūris, naminiai rauginto pieno produktai, receptų knyga, varškės sūris, varškė su kefyru

Kategorijos