Publikavimo data: 2024-05-19
Naminis "Philadelphia" sūris, pagamintas iš grietinės ir jogurto
Pirmą kartą namų sąlygomis varškės sūrį "Filadelfija" 1872 m. pagamino pienininkas Viljamas Lorensas (William Lawrence). Šiandien "Philadelphia" sūris naudojamas suktinukams, įvairiems desertams ir padažams gaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite "Philadelphia" sūrį. Išspauskite citrinos sultis. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, jogurtą ir citrinos sultis. Pagardinkite druska. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išklokite sietelį keliais sluoksniais susukto sūrmaišio. Supilkite mišinį į sietelį. Suriškite marlės kraštus, uždenkite lėkšte ir pasverkite maždaug 1,5 kg svarmeniu. Įstatykite durklą į puodą arba puodelį, kad išrūgos galėtų į jį nutekėti. Dėkite gaminamą sūrį į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos