Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas

Vaisių šerbetas pradžiugins jus karštą vasaros dieną arba paįvairins žiemos vakarą. Kaip ir visi prancūziški patiekalai, šie ledai yra švelnaus skonio ir lengvos konsistencijos. Šerbetą galite pasigaminti namuose iš uogų tyrės ir sirupo. Kartais dedama grietinėlės, pieno arba kiaušinių. Sorbetą galima užšaldyti nepilnai, kad jis taptų šaltu gėrimu. Visiškai užšaldytas desertas patiekiamas grietinėlėje kaip ledai.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Braškės
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas Žingsnis 1
Nulupkite bananą ir supjaustykite jį apskritimais.

Žingsnis 2

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytą bananą ir braškes.

Žingsnis 3

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas Žingsnis 3
Uogas sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir suberkite cukrų. Dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas Žingsnis 4
Šaukštu supilkite vaisių tyrę į kremus ir papuoškite bananų griežinėliais.

Žingsnis 5

Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas Žingsnis 5
Šerbeto kremus 12 valandų padėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos