Publikavimo data: 2024-03-29
Naminis šaldytas braškių ir bananų šerbetas
Vaisių šerbetas pradžiugins jus karštą vasaros dieną arba paįvairins žiemos vakarą. Kaip ir visi prancūziški patiekalai, šie ledai yra švelnaus skonio ir lengvos konsistencijos. Šerbetą galite pasigaminti namuose iš uogų tyrės ir sirupo. Kartais dedama grietinėlės, pieno arba kiaušinių. Sorbetą galima užšaldyti nepilnai, kad jis taptų šaltu gėrimu. Visiškai užšaldytas desertas patiekiamas grietinėlėje kaip ledai.
Žingsnis 1
Nulupkite bananą ir supjaustykite jį apskritimais.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytą bananą ir braškes.
Žingsnis 3
Uogas sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir suberkite cukrų. Dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Šaukštu supilkite vaisių tyrę į kremus ir papuoškite bananų griežinėliais.
Žingsnis 5
Šerbeto kremus 12 valandų padėkite į šaldiklį.
Kategorijos