Naminis sūris "Philadelphia pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminis sūris "Philadelphia

Sūris naudojamas įvairiems patiekalams gaminti. Jis mėgstamas dėl švelnios tekstūros, kreminio skonio ir aromato, tačiau geras sūris nėra pigus. Mažai kas žino, kad daugybę sūrio rūšių ir rūšių galima paruošti namuose, nenaudojant specialių prietaisų ir įrenginių. Vienas iš tokių sūrių yra "Philadelphia", kurį galima naudoti gaminant įvairius patiekalus ir patiekti kaip savarankišką patiekalą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Naminis sūris "Philadelphia Žingsnis 1
Supilkite pieną į puodą. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Kai pienas užvirs, nuolat maišydami pamažu supilkite kefyrą. Pienas ir kefyras turi sutirštėti.

Žingsnis 2

Naminis sūris "Philadelphia Žingsnis 2
Visą keptuvės turinį perkoškite per sūrmaišį ir palikite nusausinti maždaug 15 minučių. Jei šiuo metu sustabdysite virimo procesą, gausite varškę.

Žingsnis 3

Naminis sūris "Philadelphia Žingsnis 3
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinį, įberkite druskos ir žiupsnelį citrinos rūgšties. Kiaušinių mišinį supilkite į gautą varškę ir viską išplakite iki kreminės konsistencijos. Filadelfijos sūris paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
ruošiniai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, išbandyti receptai, varškės sūris, naminiai rauginto pieno produktai, receptų knyga, varškės sūris, varškė su kefyru

Kategorijos