Publikavimo data: 2025-08-18
Naminis sūris "Philadelphia
Sūris naudojamas įvairiems patiekalams gaminti. Jis mėgstamas dėl švelnios tekstūros, kreminio skonio ir aromato, tačiau geras sūris nėra pigus. Mažai kas žino, kad daugybę sūrio rūšių ir rūšių galima paruošti namuose, nenaudojant specialių prietaisų ir įrenginių. Vienas iš tokių sūrių yra "Philadelphia", kurį galima naudoti gaminant įvairius patiekalus ir patiekti kaip savarankišką patiekalą.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į puodą. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Kai pienas užvirs, nuolat maišydami pamažu supilkite kefyrą. Pienas ir kefyras turi sutirštėti.
Žingsnis 2
Visą keptuvės turinį perkoškite per sūrmaišį ir palikite nusausinti maždaug 15 minučių. Jei šiuo metu sustabdysite virimo procesą, gausite varškę.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinį, įberkite druskos ir žiupsnelį citrinos rūgšties. Kiaušinių mišinį supilkite į gautą varškę ir viską išplakite iki kreminės konsistencijos. Filadelfijos sūris paruoštas.
Kategorijos