Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu

Obuolių uogiene gardinami daugelis desertų. Daugelis žmonių mano, kad tai yra uogienės rūšis, ir iš dalies taip ir yra. Pirmą kartą uogienės receptas buvo rastas senovės romėnų ir graikų kulinarinėse knygose. Šiais laikais yra labai daug uogienės gaminimo variantų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Nuplautus obuolius supjaustykite stambiais kubeliais, nenupjaudami odelės.

Žingsnis 2

Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Sudėkite obuolius į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite ir palikite virti dar 20 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Į virtus obuolius supilkite kondensuotą pieną ir viską gerai susmulkinkite iki vientisos masės panardinamuoju mikseriu, palikite virti, kol užvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, medaus sezonas, obuolių sezonas, uogienė, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos