Publikavimo data: 2025-08-20
Natūrali obuolių uogienė su kondensuotu pienu
Obuolių uogiene gardinami daugelis desertų. Daugelis žmonių mano, kad tai yra uogienės rūšis, ir iš dalies taip ir yra. Pirmą kartą uogienės receptas buvo rastas senovės romėnų ir graikų kulinarinėse knygose. Šiais laikais yra labai daug uogienės gaminimo variantų.
Žingsnis 1
Nuplautus obuolius supjaustykite stambiais kubeliais, nenupjaudami odelės.
Žingsnis 2
Sudėkite obuolius į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite ir palikite virti dar 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Į virtus obuolius supilkite kondensuotą pieną ir viską gerai susmulkinkite iki vientisos masės panardinamuoju mikseriu, palikite virti, kol užvirs.
Kategorijos